نانو تکنولوژی(7کاربرد)ومحصول خمیر تفلون نانو فیکس
نانو تکنولوژی تکنولوژی نانو به عنوان یکی از پیشرفتهترین حوزههای علمی و فنی قرن بیست و یکم شناخته میشود. این فناوری با توانایی دستکاری و ساخت مواد در مقیاس نانو، امکان دستیابی به ویژگیها و عملکردهای جدید را فراهم میکند که در هیچ مقیاس دیگری مشاهده نمیشود. اما نانو چیست و چرا اینقدر مورد توجه قرار گرفته است؟
نانو تکنولوژی علم دستکاری اتمها و مولکولها در مقیاس نانو است که 80000 برابر کوچکتر از عرض یک موی انسان است. این فناوری یک دانش رشتهای است.
نانو تکنولوژی به معنی انجام مهندسی مواد در ابعاد اتمی، مولکولی و ساخت موادی با خواص کاملا متفاوت در ابعاد نانو است.
نانو تکنولوژی به بهبود چشمگیر و حتی متحول کردن بسیاری از بخشهای فناوری و صنعت کمک میکند. با ما همراه باشیدتا با کاربردهای فناوری نانو در عصر حاضر آشنا شوید. بسیاری از مزایای فناوری نانو به این واقعیت بستگی دارد که میتوان ساختار مواد را در اندازههای بسیار کوچک برای دستیابی به ویژگیهای خاص تنظیم کرد. درنتیجه مجموعه ابزار علم مواد را تا حد زیادی گسترش داد. با استفاده از فناوری نانو، مواد را میتوان به طور موثری قویتر، سبکتر، بادوامتر، واکنشپذیرتر، رسانای الکتریکی بهتر، در میان بسیاری از ویژگیهای دیگر ساخت.
کاربردهای فناوری نانو در ابزارهای مختلف
- مواد کامپوزیت پلیمری
- چوبهای بیسبال
- راکتهای تنیس
- دوچرخهها
- کلاه ایمنی موتورسیکلت
- قطعات خودرو
- چمدانها و محفظههای ابزار برقی استفاده میشوند که آنها را سبک، سفت، بادوام و انعطافپذیر میسازد.
نانو تکنولوژی و کاربرد آن در مصرف انرژی
نانو تکنولوژی در حال یافتن کاربرد در منابع سنتی است. بسیاری از دانشمندان به دنبال راههایی برای توسعه منابع انرژی پاک، مقرون به صرفه و تجدیدپذیر، همراه با ابزارهایی برای کاهش مصرف انرژی و کاهش بار سمیت بر محیط زیست هستند. نانو تکنولوژی با کاتالیز بهتر کارایی تولید سوخت از مواد خام نفتی را بهبود میبخشد. همچنین باعث کاهش مصرف سوخت در وسایل نقلیه و نیروگاهها از طریق احتراق با راندمان بالاتر و کاهش اصطکاک میشود.
کاربردهای فناوری نانو در پزشکی
فناوری نانو در حال حاضر در بسیاری از جنبههای پزشکی شامل: دارورسانی، تصویربرداری تشخیصی، تشخیصهای بالینی، نانو داروها و استفاده از نانو مواد در ابزار پزشکی تاثیرگذار بوده است. نانو پزشکی به حوزهای از علم اطلاق میشود که نانو تکنولوژی را با داروها یا مولکولهای تشخیصی ترکیب میکند. تا توانایی هدفگیری سلولها یا بافتهای خاص را بهبود بخشد.
کاربردهای نانو تکنولوژی در پزشکی شامل: تصویربرداری، تشخیص یا تحویل داروهایی است که به متخصصان پزشکی در درمان بیماریهای مختلف کمک میکند. همچنین فناوری نانو بسیاری از مشکلات حل نشده در صنایع دارویی را حل میکند.
کاربردهای فناوری نانو در محصولات کشاورزی
نانو تکنولوژی چشم انداز بهبود کشاورزی و صنایع غذایی را با نانو ابزارهای جدید برای کنترل تشخیص سریع بیماریها، افزایش ظرفیت گیاهان برای جذب مواد مغذی در میان سایرین، دارد.
نانو تکنولوژی یک فرآیند کنترل کشاورزی پیشرو را، به ویژه با ابعاد کوچک آن، رصد میکند. هدف نانو مواد در کشاورزی کاهش میزان انتشار مواد شیمیایی، به حداقل رساندن تلفات مواد مغذی در کود دهی و افزایش عملکرد از طریق مدیریت آفات و مواد مغذی است.
منابع قابل توجه استفاده از فناوری نانو در کشاورزی شامل کاربردهای خاص مانند: نانو کودها و نانو آفتکشها برای ردیابی محصولات و سطوح مواد مغذی برای افزایش بهرهوری بدون آلودگی خاک، آب و محافظت در برابر چندین آفات حشرات و بیماریهای میکروبی است.
این تکنولوژی ممکن است به عنوان حسگر برای پایش کیفیت خاک مزرعه کشاورزی عمل کند و در نتیجه سلامت گیاهان کشاورزی را حفظ کند. این بررسی چالشهای فعلی پایداری، امنیت غذایی و تغییرات آب و هوایی را که توسط محققان در زمینه نانو تکنولوژی در بهبود کشاورزی بررسی میشود، پوشش میدهد.
کاربردهای فناوری نانو در صنعت لوازم ارایش
استفاده از فناوری نانو در جریانهای مختلف: علم، از الکترونیک گرفته تا پزشکی گسترده شده است. این نفوذ گسترده نانو تکنولوژی در صنایع آرایشی و بهداشتی به دلیل خواص افزایش یافته به دست آمده توسط ذرات در سطح نانو از جمله رنگ، شفافیت، حلالیت و غیره است.
اخیرا نگرانیهایی در مورد ایمنی این گونه مواد آرایشی و بهداشتی مطرح شده است. که صنایع آرایشی و بهداشتی را مجبور کرده تا استفاده از فناوری نانو در لوازم آرایشی و بهداشتی را محدود کنند. در این بررسی، بر انواع نانو مواد مورد استفاده در لوازم آرایشی و بهداشتی توسط برندهای مختلف آرایشی اشاره شد. خطرات احتمالی ناشی از آنها هم برای زندگی انسان و هم برای محیطزیست و آنچه که تمام مقررات اتخاذ شده یا میتوان برای غلبه بر آنها انجام داد، تاکید میشود.
معرفی فناوری نانو
نانو یک پیشوند علمی است که به معنی یک میلیاردم (مقیاس کوچک) است و حوزه نانو تکنولوژی در حدود میلیاردم متر است. ابعادی که در آن اتمها با هم ترکیب شده و مولکولها روی هم اثر متقابل دارند.
در این قلمرو، اتمها و ذرات رفتاری غیرمتعارف را از خود به نمایش میگذارند و قابلیتهای این علم فقط تواناییکوچک کردن اجسام نیست. دانشمندان با استفاده از این مواد در تلاشند دستگاهها و ابزارهایی بسازند که از قابلیتهای بسیار شگفتانگیز و غیرمتعارفی برخوردار باشند. متخصصان نانو میکوشند با کار بر روی چگونگی حرکت اتمها و نوع قرار گرفتن آنها در کنار یکدیگر و نیز با تغییرات خاص به ترکیبات مقاوم تری از مواد دست یابند و کیفیت مواد تولیدی را بهبود بخشیده و درنهایت تولید مواد مختلف را اقتصادیتر کنند.
فناوری نانو توانایی ساخت، کنترل و استفاده ماده در ابعاد نانومتری است. اندازه ذرات در فناوری نانو بسیار مهم است، چرا که در مقیاس نانویی، ابعاد ماده در خصوصیات آن بسیار تأثیرگذار است و خواص فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی تک تک اتمها و مولکولها با خواص توده ماده متفاوت است. این اندازه در مواد مختلف متفاوت است، اما بهطور معمول مواد نانو به موادی که حداقل یکی از ابعاد آنها کوچکتر از ۱۰۰ نانومتر باشد گفته میشود.
صنعت
طی ۱۳ سال گذشته از زمان اجرای سند توسعه فناوری نانو در ایران، ۱۷۶ شرکت مبتنی بر فناورینانو در ۱۳ صنعت مختلف تأسیس و مشغول به تولید هستند. حدود یک چهارم از این شرکتها در تجهیزات آزمایشگاهی فعالیت دارند. ساخت تجهیزات آزمایشگاهی و صنعتی مرتبط با فناورینانو یکی از اولویتهای اصلی متولیان فناورینانو در ایران بودهاست.
از این رو برنامههای تشویقی متعددی برای سوق دادن مخترعان و دانشپژوهان به سوی ساخت ادوات و تجهیزات مرتبط با فناورینانو تدوین و اجرا شدهاند. پس از تجهیزات، بیشترین شرکتها در صنایع ساخت و ساز، نساجی و پلیمر و کامپوزیت فعال هستند. همچنین تعداد محصولات نانوی ساخت ایران موجود در بازار تا اردیبهشت ۹۷، ۴۲۱ محصول بودهاست که ۳۵ درصد از آنها (۱۵۰ محصول) را تجهیزات آزمایشگاهی و صنعتی دربرمیگیرند.
در محصولات نیز پس از تجهیزات سه حوزه پزشکی و سلامت، نساجی و ساخت و ساز بیشترین سهم را دارا هستند. محصولات نانوی ایران در سال ۹۶ به ۴۷ کشور دنیا (عمدتاً در آسیا و اروپا) صادر شدهاست.
خمیر تفلون نانو کیان فیکس
خمیر تفلون کیان فیکس منطبق بر استاندارد های جهانی است و بدون بو و بدون مواد شیمیایی مضر برای سیستم آب شرب و برای پوست می باشد و غلظت مناسب و چسبندگی بالای این ماده باعث می شود تا بدون چکه و ریزش موجب قرارگیری خوب داخل رزوه ها شود .
حالت الاستیک ( کشسانی ) باعث می شود این ماده در دماهای بسیار بالا و پایین حالت شکننده نداشته باشد و در گرمترین و سردترین روزهای سال و در مناطق سردسیری و گرمسیری و حتی در اتصالات بیرون از جاهای مسقف حالت خود را حفظ بکند.
درباره محصول
خمیرتفلون نانو فیکس تحمل فشار تا 15 بار باتوجه به اتصالات تا150بار تحمل فشار بسیار بالای این ماده باعث می شود حتی در فشارهای بالا امکان نشتی نداشته ! دمای -50 الی +150 تحمل دمای بسیارپایین وبالا یکی ازویژگی های این تفلون می باشد که باعث می شودماده اصالت خودراحفظ بکند.
تحمل دمای این ماده منفی 50 الی مثبت 150 درجه است محصولات خمیر تفلون نانو فیکس: نسبت به سایر تفلون های مایع و نسبت به سایر تفلون های نواری بسیار اقتصادی تر می باشد!! خمیر تفلون فوری نانو فیکس این خمیر در حجم های 25 میل، 50 میل، 100 میل و 200 میل تولید می شود و برای مصارف ساختمانی و انواع اتصالات برنجی، گالوانیزه و پلی اتیلن به کار می رود.
روش اجراع 🔸قبل ازمصرف قوطی را تکان دهید …یک قطره روی رزوه ویک قطره داخل اتصال ،،،،آغشته کرده و با آچار سفت میکنیم !! زمان ثابت شدن 5دقیقه آببندی میشه. 🔸 نانوفیکس !! حالت قفلشوندگی ندارد 🔸محدودیت اتصال نداره و روی همه اتصالات از جنس برنج، گالوانیزه و پلی اتیلن قابل استفاده 🔸تاریخ انقضا 5سال 🔸تأییدیه بهداشت آب شرب داره
یکی از ویژگی های تفلون مایع کیان فیکس باز شدن بسیار راحت آن است .
و هنگام باز کردن نیاز به گرفتن حرارت زیر اتصالات و حتی نیاز به فشار زیاد نیست .
از سایر ویژگی های بارز این تفلون نداشتن محدودیت در جنس رزوه برای آب بندی است.
حتی در اتصالات پلاستیکی و هر نوع فلز که تا قطر دو اینچ باشد ، می توانید از این محصول استفاده نمایید.
تفلون مایع کیان فیکس هم نسبت به سایر تفلونهای مایع و هم نسبت به تفلون های نواری بسیار اقتصادی تر می باشد.
اجرای کار با تفلون های قدمی مقداری سخت و زمان بر است و همچنین ممکن است بعد از عایق کاری تفلون ها آسیب ببیند و یا بد عایق بند شود و مجبور شوید دوباره این تفلون هارا از مغزی جدا کنید . به همین دلیل شرکت کیان فیکس به ساخت تفلون های مایع پرداخت چون هم از نظر زمان و هم از نظر مالی به صرفه است .
نتیجه گیری
شرکت کیانفیکس در راستای توسعه اقتصاد دانشبنیان و در زمینه تخصصی مواد پیشرفته و محصولات پلیمری و شیمیایی در سال 1397 موفق به اخذ مجوز با شماره ثبت 7820 از پارک علم و فناوریِ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد. این شرکت با هدف تولید و تأمین بخشی از نیازهای صنایع ساختمانی، کشاورزی، لوله و اتصالات بنا نهاده شده و توانسته است با تکیه بر توان فنی و پرسنل متخصص و مجرب، خمیر تفلون را با تکنولوژی نانو و با نام تجاری نانوفیکس تولید و به بازار عرضه کند.
ویژگی های خمیر تفلون نانوفیکس:
با یک گرم 4 رزوه: وزن مـاده ای کـه روی رزوه قـرار می گیـرد 20 الی 25 صـدم گرم می باشد.
تحمل فشار تا 15 بار: تحمل فشار بسیار بالای این ماده باعث می شود حتی در فشارهای بالا امکان نشتی وجود نداشته باشد. لازم به ذکر است فشار در سیستم آب کمتر از 1بار الی 2.5 بار است.
دمای -50 الی +150: تحمل دمای بسیارپایین وبالا یکی ازویژگی های این تفلون می باشد که باعث می شودماده اصالت خودراحفظ بکند. تحمل دمای این ماده منفی 50 الی مثبت 150 درجه است
ایران در رتبه هفتم جهان در استفاده از تکنولوژی نانو قرار دارد. از جمله کاربردهای فناوری نانو در کشور میتوان به تولید و معرفی انواع و اقسام محصولات از جمله: محصولات خانگی نانو، خودرو نانو، منسوجات نانو، محصولات آرایشی و بهداشتی، محصولات کشاورزی، محصولات ساختمانی و دارویی از سوی160 شرکت نانویی فعال اشاره کرد که بیش از370 قلم محصول را شامل می شود.
تدوین:مینو غفوری ساداتیه
آدرس اینستاگرام:gooldono.stand.sidoos@
تلفن:09308743868