آب ماکارونی برای آبیاری کاکتوس و ساکولنت(4مورد)
آب ماکارونی برای آبیاری کاکتوس و ساکولنت به رشد و رساندن مواد مغذی به آن کمک میکند.یافتن راههای جدید برای کمک و مراقبت از کاکتوس و ساکولنت عالی است. درحالی که همه ما میدانیم که ترکیبکردن یک روش فوقالعاده برای مواد مغذی مورد نیاز گیاهان شما ضروری است، استفاده از آب باقیمانده ماکارونی روش محبوب دیگری برای تامین مواد مغذی اضافی برای رشد کاکتوس و ساکولنت شما است.
درست مانند کمپوست کردن، استفاده از این معجون معجزه آسا برای کمک به رشد گیاهان و کاکتوس بزرگ یک راه عالی برای کاهش و استفاده مجدد از اضافات مواد غذایی است. به طور معمول، ما آب ماکارونی را بعد از پختن در آبکش میریزیم، اما مخلوط نشاستهای حاوی مقادیر زیادی مواد مغذی است که برای کاکتوس و ساکولنتها مفید است.
1. منبعی از کود آلی مقرون و به صرفه
این معجون، مقدار زیادی نشاسته باقیمانده و همچنین مواد مغذی مانند نیاسین، تیامین، ریبوفلاوین، آهن و کلسیم دارد. گیاهان، به خصوص کاکتوس و ساکولنتها، عاشق نشاسته و مواد مغذی اضافی هستند که با غذاهای غنی از کربوهیدرات همراه هستند. آب ماکارونی یک راه عالی برای تهیه این نشاستهها بدون غلظت بالای مواد معدنی مضر مانند نیتروژن است. درست مانند کمپوست، آب باقیمانده از غذاهای ماکارونی مکملهای غذایی است که در کنار کود بسیار خوب عمل میکنند.
فواید استفاده از آب باقیمانده پاستا روی گیاهان
آب پاستا به تسریع رشد باکتری ها و قارچ های مفید خاک از جمله لاکتوباسیل ها و میکوریزاها کمک خواهد کرد. آب ناشی از جوشیدن ماکارانی باعث رشد بهتر گیاهان میشود و این گیاهان را در برابر بیماریها مقاوم خواهد کرد.
2. برنامه آسان
علاوه بر این، آبیاری کاکتوس و ساکولنتها با آب باقیمانده از ماکارونی هیچ تغییر واقعی در نحوه آبیاری آنها ایجاد نمیکند. میتوانید از هر روشی که ترجیح میدهید با هر مایعی استفاده کنید، از جمله آبیاری از بالا و آبیاری پایین. تنها تغییری که باید ایجاد کنید آماده کردن راه حل است.
3. کنترل آفات
شما همچنین میتوانید از باقیمانده آب ماکارونی به عنوان وسیلهای برای کنترل آفات استفاده کنید، اگرچه این فرآیند به زمان و تلاش برای تخمیر یک آفت کش طبیعی نیاز دارد. نشاسته موجود در آب ماکارونی، باکتریهای موجود در خاک را برای تولید مواد مغذی فراهم میکند، که سپس به رشد گیاهان کمک میکند. کمی افزایش محتوای نشاسته در خاک شما باعث رشد باکتریها میشود که میتواند قارچها یا عفونتهای ریشه را در کاکتوس و ساکولنتهای شما از بین ببرد. تخمیر آب ماکارونی میتواند رشد باکتریها را در خاک بیشتر تشویق کند و حشرات را با محتوای الکل از بین ببرد.
4. تهیه کود آلی
برای تهیه کود آب ماکارونی، یک فنجان آب مقطر را با یک فنجان آب ماکارونی پختهشده مخلوط کنید. اطمینان حاصل کنید که آب ماکارونی بدون نمک است و هیچ ادویه یا مواد دیگری در آن وجود ندارد. این میتواند به کاکتوس و ساکولنتهای شما آسیب برساند. به خاطر داشتهباشید که استفاده از آب ماکارونی، مانند کمپوست، جایگزین کوددهی منظم در طول فصل رشد نیست. برای بهترین نتیجه، کوددهی کاکتوس و ساکولنت خود را با کودهای سنتی ترجیحی آنها ادامه دهید.
نکاتی برای استفاده از آب ماکارونی روی کاکتوس و ساکولنت
قبل از ریختن تمام آب باقیمانده حاصل از پخت ماکارونی روی کاکتوس و ساکولنتها، باید چند نکته را درنظر داشتهباشید تا مطمئن شوید که گیاهان شما بیشترین بهره را از مکملهای مغذی خود میبرند:
1. آبیاری را سنتی ادامه دهید
دادن مواد مغذی اضافی به کاکتوس و ساکولنتها از طریق آب ماکارونی به هیچ وجه جایگزین روشهای سنتی آبیاری نیست. اگر بیشازحد استفاده شود، نشاسته اضافی میتواند در خاک شما جمع شود و باعث رشد کپک شود. برای جلوگیری از این امر، به جای هر بار آبیاری گیاه، هر چند وقت یکبار از کمی آب ماکارونی استفاده کنید. برای مثال سعی کنید سالی چهار یا پنج بار با آب ماکارونی آبیاری کنید.
2. اجازه دهید آب قبل از استفاده خنک شود
آب داغ باعث سوختگی و آسیب به ریشهها و سایر اعضای گیاه مانند برگ، ساقه و فلور میشود. علاوه بر این، آبی که به تازگی جوشانده شدهاست ممکن است داخل برخی از بطریهای اسپری را نیز ذوب کند. آب جوش میتواند بیرونیترین لایههای برخی از بطریهای پلاستیکی را ذوب کند. بهتر است قبل از استفاده از آن، اجازه دهید تا دمای آب خنک شود.
3. مخلوط کردن آب ماکارونی و آب معمولی
برای جلوگیری از نشاسته اضافی، بسیاری از کارشناسان توصیه میکنند آب ماکارونی خود را با آب مقطر معمولی مخلوط کنید. به طور معمول، نسبت 1:1 آب تصفیهشده به ماکارونی یا آب برنج توصیه میشود. رقیقسازی به جلوگیری از ورود نشاسته بیشازحد به خاک کمک میکند. هنگامی که با روال منظم کوددهی همراه باشد، نشاسته اضافی باعث رشد میشود.
4. داخل آب نمک نریزید
همانطور که افزودن نمک و ادویه اضافی به آب هنگام پختن ماکارونی دوست داشتنی است، برای گیاه شما اینطور نیست. نمک و ادویهها میتوانند به آرامی گیاهان شما را با تامین ویتامینها و مواد معدنی ناخواسته یا ویتامینها و مواد معدنی اضافی از بین ببرند. همچنین بهتر است به همین دلیل از استفاده از آب ماکارونی طعمدار خودداری کنید. در نهایت، میتوانید از آب ماکارونی برای کمک به رشد و شکوفایی کاکتوس و ساکولنتهای خود استفاده کنید. با این حال، کلید انجام این کار این است که این کار را در حد اعتدال انجام دهید.
استفاده از آب برنج در کاکتوس و ساکولنت
مانند آب ماکارونی، آب برنج سرشار از نشاسته است و برای گیاهان، به ویژه کاکتوس و ساکولنتها، عالی است. برای تهیه آب برنج، به سادگی آب باقیماندهای را که از شستن برنج خود استفاده کردهاید، ذخیره کنید (دانه های ریز و “غبار برنج”) با آب مخلوط میشوند و محلولی غنی از نشاسته و مواد مغذی ایجاد میکنند. از آنجایی که کاکتوس و ساکولنتها عمدتاً مواد مغذی را مستقیماً از خاک جذب میکنند و به آب زیادی نیاز ندارند، آبیاری آنها با برنج یا آب ماکارونی میتواند به رشد باکتریها کمک کند و مواد مغذی بیشتری در خاک شما ایجاد کند.
مراقب باشید تا در این مورد زیادهروی نکنید. اگر به کاکتوس و ساکولنت خود زیاد آب ماکارونی بدهید، گیاه دچار مشکلاتی از جمله “بوی بد” میشود.
جمع بندی
گیاهان نیز مانند انسانها موجودات زندهای هستند. آنها به اکسیژن، ویتامین و مواد مغذی درست مانند ما انسان ها نیاز دارند. آب ماکارونی یا حتی آب برنج، حاوی مقداری مواد مغذی و ویتامینها است. به کاکتوس و ساکولنت خود همان قدر اهمیت دهید که به خود میدهید. استفاده از آب ماکارونی روی کاکتوس و ساکولنت یکی از راههایی است که گیاه شما مواد مغذی دریافت میکند و به رشد مناسب گیاه کمک میکند. اما باید مراقب باشید که بیش از حد این کار را تکرار نکنید.زیرا میتواند به گیاه آپارتمانی شما آسیب برساند.
اقتباس:سایر
تدوین:مینو غفوری ساداتیه
آدرس اینستاگرام:gooldono.stand.sidoos@
تلفن:09308743868